CDA Buma was vandaag, zondag 9 februari 2014 in Breda. In samenwerking met A New Holland waren wij erbij. Helaas was er geen massale opkomst maar we hebben wel de volle aandacht gekregen van omstanders. In onderstaand filmpje zijn wij niet te zien, maar de sirene van de megafoon is duidelijk te horen. Ook als Buma binnenstaat hoor je de sirene zeer duidelijk.

 

Op het moment van onze demonstratie was het ook klunen in Breda, dat is een soort voorbereiding op carnaval. Het was aardig druk dus we stonden flink in de belangstelling van omstanders. Zo waren Omroep Brabant, BredaNu, BredaVandaag en BredaBuurt van de partij. Helaas hadden ze wel oog voor de CDA winkel maar niet voor ons protest. Dit lijd toch een beetje naar de censuur in de Nederlandse media wat ik zeer jammer vind. BredaBuurt heeft wel aangegeven dat ze onze acties steunen en er zal zeker een item over komen in de media.

Na afloop liep Buma met CDA Breda nog een ronde over de Grote Markt waarbij wij hun gevolgd hebben met de sirene. Buma vond het vrij irritant worden en heeft dat na ruim een uur aangegeven. Na een handje te hebben geschut verliet Buma Breda weer. Op naar de volgende actie!