Dit kregen wij van Landelijke Demonstratie 2013 toegestuurd. Het verhaal wordt alsmaar schrijnender. Tevens roept dit gezin op om samen in actie te komen. Dit is nu de stand van zaken: 

Om de situatie van ons gezin wat al in de media is vanwege de grote fouten met de kinderopvangtoeslag nog erger te maken, doet de belastingdienst er nu nog een schepje bovenop. De toeslagen van ons, de zorgtoeslag,de huurtoeslag en het kindgebonden budget worden verrekend. 

 

De ( aanvullende) medische zorg wordt door het verrekenen  van de zorgtoeslag ontnomen. Straks kunnen wij alleen nog maar een basisverzekering krijgen waardoor wij overgeleverd zijn aan beperkte zorg.Huurtoeslag die verrekend wordt terwijl men deze krijgt om de huur te betalen. Dit met alle gevolgen van dien. Het kindgebonden budget wat verrekend wordt, dat is toch voor de kinderen bedoeld?

Dit wordt ons nu allemaal ontnomen.
Wat is het volgende? De kinderbijslag?
Mensen komen op deze manier zelfs nog onder het bijstandsniveau terecht. Hoe worden mensen de crisis in geholpen?

De beschikkingen bij onze familie zijn binnen en het termijn van 6 weken om bezwaar in te dienen wordt niet eens afgewacht!
Ondanks een faillissement wat uitgesproken is denkt de belastingdienst nog steeds aan zet te zijn en gaat gewoon door met hun eigen ding. Hun eigen machtsspel!!
Terwijl je door een curator beschermt zou moeten worden tijdens een faillissement gaat de fiscus gewoon door!!

Inmiddels hebben wij al vele verhalen van gedupeerde ouders gehad en deze zijn angstaanjagend.
Ouders die noodgedwongen moesten stoppen met werken of hun huis hebben moeten verkopen. 
Noodkreten worden geluid door gedupeerde ouders met woorden als,laat alsjeblieft de tweede kamer in actie komen want wij houden dit niet lang meer vol!!!
We kunnen ons voorstellen dat mensen dit tot waanzin drijft en straks geen toevlucht meer zien!

De toeslagen worden verrekend en mensen komen hierdoor nog veel meer in de financiële problemen. Waar moet het heen met Nederland?
Kinderen zouden de toekomst moeten zijn. Door het hele belastingapparaat wordt de toekomst kapot gemaakt van onze kinderen. Ouders die nu noodgedwongen van het minima moeten leven kunnen hun kinderen straks geen studie meer bieden. Kinderen moeten straks zelf een torenhoge schuld voor hun studie aangaan of kunnen niet verder studeren. 
De gevolgen zijn inmiddels niet meer te overzien en is een groot landelijk probleem aan het worden. Het probleem van ons gezin wat in de media te zien was is inmiddels geen losstaand probleem meer. 

Wij willen ouders maar ook andere gedupeerde daarom met KLEM vragen hun nare ervaringen over het terugvorderen van de kinderopvangtoeslag en andere toeslagen te delen met ons. Hoe meer verhalen er zijn hoe duidelijker dit straks voor het kabinet moet zijn dat hier iets mee gedaan moet worden. 

Ook willen we actie gaan voeren met alle mensen die gedupeerd zijn door de belastingdienst . Op 24 juni 2014 willen wij met alle gedupeerden verzamelen bij het Binnenhof . Om 14:00 uur begint het vragenuurtje in de tweede kamer. Wij willen hier om 13:15 verzamelen. Daar het kortdag is hopen wij toch op een opkomst. De week erna is er geen vragenuurtje en begint tevens het zomerreces. Kun je hierbij niet aanwezig zijn maar wil je toch je verhaal kwijt stuur dit dan via het contactformulier van deze websiteEr wordt dan gezorgd dat ook jullie verhaal in de tweede kamer terecht komt.

Samen moeten wij dit doen, samen staan we sterk!!