Op 20 mei 2014 hebben wij het artikel geplaatst:  Fout belastingdienst met schrijnende gevolgen. Dit is het vervolg van hoe tot nu verlopen is. Dit willen wij met iedereen delen. Het mag niet zo zijn dat hier niks mee gaat gebeuren.

Wij zijn het gezin met 7 kinderen en gedupeerd door de kinderopvangtoeslag. Inmiddels is ons faillissement een feit. We zijn dan ook erg druk met de politiek door de uitzendingen op Hart van Nederland. 

We zijn de laatste weken erg druk geweest achter de schermen. Van de politiek hebben we tot nu toe niks gehoord. Tot vandaag hebben we rechtstreeks contact gehad met wat leden van de politiek. Wij hebben nu begrepen dat het 5 juni is ingestuurd naar de kamer. Daarop moet het kabinet in principe reactie geven binnen 3 weken na deze datum. Daarop kunnen ze zeggen dat het maar enkele gevalletjes is, hoewel wij weten dat het niet enkele gevalletjes zijn. Inmiddels is het een groot probleem voor heel Nederland als wij de verhalen mogen lezen van ouders die ons nog steeds hun vreselijke ervaringen met ons delen omtrent de kinderopvangtoeslag.

De verhalen die nog niet ingezonden zijn omdat deze na de laatste keer dat we dat vroegen nog niet binnen waren willen wij nog een keer te bundelen en tevens vragen wij aan alle ouders, gastouders maar ook gastouderbureaus hun verhalen in te sturen. We sturen het nu niet meer via een rtl of sbs maar rechtstreeks naar de Kamerleden. Dan weten we ook zeker dat het direct op de goede plek terecht komt.

 

Dus nogmaals een oproep:

Mensen hebben jullie hetzelfde probleem net als wij met de kinderopvangtoeslag en worden er net als bij ons bedragen terug gevorderd terwijl dit onterecht is. Zijn jullie ook ten einde raad omdat men niet verder komt en van het kastje naar de muur gestuurd word stuur dan jullie verhaal. Ik ga ervoor zorgen dat ze bij de politieke partijen terecht komen. De tweede kamer gaat vragen stellen omtrent de kinderopvangtoeslag. Inmiddels is ons probleem geen losstaand probleem meer. We willen door vechten voor alle mensen die gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslag. 

 

Hoe gaat het met ons?

Tja op dit moment niet zo goed. Onze grootste angst is een feit geworden. De curator die ons eerst heeft beloofd dat we de bus mochten houden en dit advies ook aan de rechter zou hebben gegeven heeft nu sinds gisteren te kennen gegeven dat ook onze privé auto. Een 9 persoonsbus ook verkocht gaat worden binnen nu en 2 a 3 weken. De rechter zou het volgens hem niet goed vinden en hij moest gewoon verkocht worden. En we konden de auto wel terug kopen maar dan moet je wel even 4000 euro neerleggen. Tja waarvan??

Ook dit probleem is inmiddels bij de regionale politieke partijen neergelegd want op deze manier word het een onmenselijke situatie. Je woont in een dorp waar geen winkel zit. Een meisje die overal heen gereden moet worden zoals naar de zorgboerderij waar ze wekelijks is maar ook haar school zit door haar beperking niet om de hoek. Hoe moet je nog zonder een auto iets kunnen. Geen boodschappen kunnen halen, niet met je kinderen naar een arts kunnen gaan noem maar op.....

Ben jij ook gedupeerd door de belastingdienst stuur jullie verhaal via ons contactformulier en wij zorgen dat ze gebundeld worden en bij de juiste persoon terecht komen.